STHLM Speedskaters

Stockholm Speedskaters är en klubb för inlines- och skridskoåkare, som välkomnar alla oavsett ålder, kunskapsnivå och erfarenhet. Hos Stockholm Speedskaters hittar alla en aktivitet som passar, oavsett om man är nybörjare eller elitåkare.

SpeedskatersDe flesta av Stockholm Speedskaters medlemmar bor i Stockholm men det finns även medlemmar på andra orter i Sverige. Klubben använder hela Stockholms stad med omnejd som sin hemmaplan och träningsplats. Vid skridskoåkning utnyttjas ett stort antal naturområden för långfärdsskridskoåkning. Vid mer organiserad skridskoträning används ovalbanan på Östermalms IP.

För dig som vill bli medlem i Stockholm Speedskaters är det enkelt att anmäla sitt intresse till klubben. Medlemsavgiften för personer över 18 år är 300 kronor, för barn och ungdomar under 18 år ligger medlemsavgiften på 100 kronor. Värt att notera är att Stockholm Speedskaters i dagsläget inte kan erbjuda organiserad inlinesträning för barn- och ungdomar på grund av brist på säkra åkytor anpassade för sådan verksamhet.

Under vintern erbjuder Stockholm Speedskaters däremot barn- och ungdomar skridskoträning på Östermalms IP. Klubben erbjuder även långtidsuthyrning av inlines och skridskoutrustning till barn och ungdomar, vilket är ett utmärkt alternativ att låta ditt barn prova på en ny fritidsaktivitet som bidrar till både motion och lek.